Ostronprovning med Champagne

Ostronprovning med Champagne

En minnesvärd matlagningskurs varje löningsfredag under ostronsäsong; september-april. Bjud med din partner eller en god vän på en lärorik och underhållande helkväll på Hotel Hansson Bar och Matsal.

Kvällen börjar med en välkomstdrink i vår mysiga lounge. Efter en introduktion får man lära sig den ädla konsten att öppna ostron med passande tillbehör. Du får en guidad tur av sakkunnig personal genom ostronets komplexa värld. Till ostronen serveras ett glas utvald Champagne för att förhöja upplevelsen ytterligare.

Vi avrundar kursen med en tävling i ostronöppning och middag i Hansson Bar & Matsal.

895 kr/person med 2 rätters middag, 595 kr/person enbart provning

Bokning via mail eller telefon: welcome@hotelhansson.se eller 08-150420
90 min+ måltid med start 18:00

Datum kvar att boka i höst:

23:e November

Omtalad frukost

Kan hemligheten vara det hantverksmässiga brödet, kaffet, frukten, den ekologiska äggröran eller baconet, kanske dijonsenapen? Avgör själv, kom och testa den mån-fre 06:30-09:30 eller 07:00-10:00 på helger. 175.-/pp

(English) Virgin Mary

Ny söndagsbrunch

Efter lång väntan är vi glada att äntligen öppna upp vår nya buffé och bjuder in dig till en sprillans ny söndagsbrunch. Vi utlovar både exklusiv mat och riktigt hög service.

Söndagar kl. 12-16.

Boka middag i samband med provning

Efter ostronprovningen väntar dukat bord på dig. Glöm inte att förboka runt 19:30 i direkt anslutning till din upplevelse.